Sponsring för klubbar och lag

Unga killar spelar fotboll

Behöver ni ekonomiska resurser för att driva er verksamhet?

Är ni en idrottsklubb, förening eller ett lag som behöver ekonomiska resurser för att driva er verksamhet? Vi på Idrottsförsäkringar vill stötta er! Vi har i samarbete med en av Sveriges ledande idrottsklubbar utvecklat en enkel metod för att stötta er.

Runt varje idrottsklubb, förening och lag finns idrottsutövare, sponsorer och supporters, alla har och betalar redan idag försäkringar för sin verksamhet eller sina privata behov. När ni eller era sponsorer, utövare och supporters tecknar era försäkringar genom Idrottsföräkringars låter vi en del av överskottet gå tillbaka till klubben och laget. Det innebär att ni får ett årligt bidrag så länge försäkringarna är aktiva. 

Manliga atleter står på en brygga med en kanot över sina huvuden

Ett räkne­exempel

Ett företag med 300 000:- i årliga försäkringspremier...

...ger ett årligt bidrag på ca 15 000:- tillbaka.

Finns det någon ”hake”?

Nej, försäkringarna är inte dyrare och oftast med bättre villkor och service. Idrottsföräkringars idé är att bra affärer och samhällsansvar måste gå hand i hand därför väljer vi att ge en del av överskottet tillbaka till Idrotten.

Är er klubb, lag eller förening intresserad av att erbjuda era utövare, sponsorer och supporters profilerade försäkringar?

Två kvinnliga fotbollsspelare i grönt kramar om varandra

Vill ni ansluta er?

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi er så fort vi har möjlighet.

Namn

E-post

Telefonnummer

Företag

Meddelande