VAD GÖR IDROTTSFÖRSÄKRINGAR?

VAD VI GÖR FÖR ER

Vi lär känna er verksamhet, er affär och era försäkringsbehov, Vi hittar de bästa försäkringarna till rätt pris, med rätt skydd för verksamhet och medarbetare. När ni väljer att teckna era försäkringar genom Idrottsförsäkringar avsätter vi en del av premien till att stötta idrotten. Ni väljer själv ett lag, en klubb eller något av de projekt vi föreslår. Och givetvis kan ni kalla er sponsor och använda er satsning när ni vill profilera ert företag. Tycker Ni det verkar intressant? Läs mer om vårt erbjudande nedan eller ta en kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan arbeta tillsammans

HUR GÅR DET TILL?

Det är enkelt att arbeta tillsammans med Idrottsförsäkringar. Vi erbjuder tre olika servicekoncept:

VÅRA SERVICEKONCEPT

KNATTE

För dig med det lite mindre företaget.

Bra och tydliga företagsförsäkringar för det lilla företagets behov. Du får förslag och tecknar dina försäkringar digitalt. Vi ger dig löpande information, uppföljning och håller kontakt med dig digitalt. Givetvis finns vi och våra partners bara ett samtal bort om du råkar ut för en skada eller vill diskutera dina försäkringar.

JUNIOR

För er med det lite större företaget.

Bra och tydliga företagsförsäkringar för det lite större företagets behov. Tillsammans går vi igenom ert försäkringsbehov, hur ni vill ha Er försäkringsservice och hur kontakten med oss ska fungera för att passa er.

Vill ni ha en offert för att jämföra era försäkringar och samtidigt se hur stort bidrag ni kan lämna till idrotten, fyll i den bifogade fullmakten signera digitalt och inom ett par veckor får ni en offert av oss. Givetvis förbinder ni er inte till något annat än att ta del av vår offert! ”till fullmakts formulär”

Vill ni att vi kontaktar er för att diskutera just era specifika behov? Ta en kontakt med oss via formuläret nedan

SENIOR

För er med lite mer komplexa försäkringsbehov.

Skräddarsydda företagsförsäkringar för det lite större företagets behov. Tillsammans går vi igenom ert försäkringsbehov, anpassar Er försäkringsservice och bestämmer hur kontakten med oss ska fungera för att passa er på bästa sätt.

Vill ni att vi kontaktar er för att diskutera just era specifika behov? Ta en kontakt med oss via formuläret nedan

CASE

TILLSAMMANS MED DJURGÅRDEN

Tillsammans med Djurgården Fotboll har Idrottsforskningar tagit fram ett försäkringskoncept med målet att stötta Djurgårdens Ungdomsidrott ekonomiskt. Tanken är att Djurgårdens Affärsnätverk som idag består av drygt 50 talet företag och Djurgårdens 1891 klubb med drygt 300 företagare vilka redan är viktiga sponsorer ska ha möjlighet att bidra till ungdomsidrotten på ett smart sätt.  Genom att teckna sina försäkringar via Idrottsförsäkringar bidrar de via försäkringspremier som företag redan idag har. Drygt 5% av den totala försäkringspremien per år går tillbaka till Djurgårdens ungdomsidrott.

– Djurgården fotboll valde Idrottsförsäkringar för deras smarta koncept och genuina vilja att göra bra affärer och samtidigt stötta idrotten. Fem procent kanske inte låter så mycket, men i slutändan kommer det att bli en rejäl slant till ungdomsidrotten

Samuel Wiljergård Plith, Djurgården

Redo att göra skillnad för svensk idrott?