vilka är vi?

Om Idrottsforsakring.se

“Vi startade Idrottsförsäkringar med övertygelsen om att det går att kombinera bra affärer med samhällsansvar.”

Andreas Johansson, Grundare

Om Idrottsförsäkring

Idrottsföräkringars idé är enkel, Vi erbjuder konkurrenskraftiga försäkringar till företag och privatpersoner. Varje tecknad försäkring ger ett bidrag tillbaka till ditt lag eller idrottsklubb. Idrottsförsäkringar är Sveriges enda försäkringsmäklare vars idé är att sätta Sverige i rörelse genom att erbjuda klubbprofilerade försäkringar till idrottsklubbars sponsorer, nätverk, utövare och supporters för deras försäkringsbehov. Med Idrottsförsäkringar vill vi bidra till att sätta Sverige i rörelse eftersom det i sig ger ett friskare, hållbarare och roligare samhälle. För våra idrottsklubbar och lag vill vi bidra till att stärka lojalitet, gemenskap och verksamhet genom att ge ekonomiskt bidrag för varje såld försäkring.

I praktiken

Låt oss på idrottsförsäkringar jämföra pris och villkor på de försäkringar ni har idag och presentera en offert för ert försäkringsbehov. Ni kan sedan i lugn och ro ta ställning till offerten, se hur stort bidrag just ni lämnar till er idrottsklubb och lag. Väljer ni därefter vårt förslag kommer vi löpande att ge er utmärkt service kring era försäkringar och informera om hur stort bidrag är till klubben och laget.

Vill ni att vi ska kontakta Er för att tala idrott och försäkringar?

Vill ni ha en offert för att jämföra med era nuvarande försäkringar samt se hur stort bidrag ni kan ge? Fyll i offertförfrågan, signera digitalt och inom kort återkommer vi med förslag. Givetvis förbinder ni er inte till något annat än att ta del av vår offert!

Tanken bakom Idrottsförsäkringar

Idrottsförsäkringar startades 2020 av Andreas Johansson med övertygelsen om att det går att göra smarta och bra affärer som också bidrar till att ge syftesdrivna organisationer som arbetar för ett bättre samhälle stöd.

Vi valde att utveckla idén kring försäkringar och idrott dels för att vi har vår bakgrund inom idrott och försäkring och dels vill vi göra något bra för idrottssverige eftersom det leder till bättre hälsa, starkare gemenskap och mera glädje.

Testimonials from the folks who changed their lives – for better.

DSC_8107-3

Andreas Johansson

Enormt idrottshjärta i allt från supporter, utövare, domare till ungdomsledare​. Jag har mångårig erfarenhet från försäkringsbranschen som både försäkringsförmedlare och inom försäkringsbolag​. Fritiden ägnar jag åt idrott, familj och vänner.

Bild Per

Per Hedelin

Brinner för att näringsliv och syftesdrivna organisationer ska samverka för ett bättre, hållbarare och vänligare samhälle. Har mångårig erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla medlemsorganisationer. Fritiden ägnar jag åt familjen, minitaxen Milton och att snickra på fritidshuset

Våra Partners

Vi arbetar med alla kända och seriösa försäkringsgivare, är en del av TYDLIGA/Svenska Försäkringskoncept och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Testimonials from the folks who changed their lives – for better.

Redo att göra skillnad för svensk idrott?