Företags­försäkring

Unga killar spelar fotboll

Teckna din företags­försäkring hos oss

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som företagare, du ska kunna koncentrera dig på verksamheten och känna dig trygg med att vi har koll på era risker och sköter era försäkringar. Att ni samtidigt bidrar till idrotten är en extra bonus ni och era medarbetare kommer vara stolta över!

Två män och en kvinna sitter på en bänk på en idrottsplats

Våra Försäkringar

Idrottsförsäkringar arbetar nära alla etablerade försäkringsgivare i Sverige. Vi är en del av Tydliga ett stort försäkringsmäklare nätverk som garanterar kraft i försäkringsupphandlingar och erbjudande. Tillsammans med våra partners erbjuder vi riktigt bra försäkringar för hela företagets behov!

Företag: Företagsförsäkring, Motorförsäkring, Juristförsäkring, Ansvarsförsäkring, Entreprenadförsäkring, Cyberförsäkring, Försäkring mot Bolagskapning, Projektförsäkringar, Transportförsäkring, Reseförsäkring, Ansvarsförsäkring, VD & styrelseförsäkring etc.

Liv & Hälsa: Livförsäkring, Inkomstförsäkring, Sjukförsäkring, Sjukvårdsförsäkring, Pensionsförsäkring, Pensionrådgivning, Cancervårdsförsäkring, Disgnosföräskring.

En barnfamilj sitter i två kanoter

Vår service

Oavsett om ni är ett stort eller litet företag erbjuder Idrottsförsäkring ett uppdaterat servicekoncept. Vi har löpande koll på era risker och att era försäkringar ger den trygghet ni behöver och att era premier är rätt.

Tillsammans arbetar vi med skadeförebyggande information och vill ni skapa ett personalerbjudande gör vi gärna det. Det är alltid lätt att få tag i oss vi är digitala och har personlig kundtjänst när ni behöver oss.

Fyll i kontaktformuläret så bokar vi tid för ett samtal om just era specifika behov av försäkringar, försäkringsservice och hur ni kan använda era försäkringar för att stärka er position på marknaden.

En kvinna cyklar mountain bike i en bergig omgivning