Idrottsförsäkrings logotyp

Tillsammans utvecklar vi svensk idrott

När du flyttar dina försäkringar till Idrottsförsäkring bidrar du ekonomiskt till ditt lag.

Teckna din företags­försäkring hos oss

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som företagare, du ska kunna koncentrera dig på verksamheten och känna dig trygg med att vi dels sköter dina försäkringar och att ni bidrar till den idrottsklubb och lags verksamhet som finns i era hjärtan. Det är enkelt att arbeta tillsammans med Idrottsförsäkringar. Vårt försäkringserbjudande täcker hela företagets och de anställdas behov av försäkringar. Tillsammans med våra partners erbjuder vi riktigt bra service om du t.ex. råkar ut för en skada.

Anställda i ett företag skakar hand

Våra Försäkringar

Tillsammans med våra partners erbjuder vi försäkringar för hela företagets behov!

Företag: Företagsförsäkring, Motorförsäkring, Juristförsäkring, Ansvarsförsäkring, Entreprenadförsäkring, Cyberförsäkring, Försäkring mot Bolagskapning, Projektförsäkringar, Transportförsäkring, Reseförsäkring mfl.

Liv & Hälsa: Livförsäkring, Inkomstförsäkring, Sjukförsäkring, Sjukvårdsförsäkring, Pensionsförsäkring,

Basketspelare håller i boll

 

Våra försäkringspaket

Våra tre försäkringspaket är utformade för att passa olika typer av företag med olika behov av försäkring och försäkringsservice.

Knattepaketet

Knatte är för dig med det lite mindre bolaget som vill känna dig trygg i att du har rätt försäkring och att det bara fungerar om något händer.

Fyll i offert- och intresseförfrågan så tar vi fram ett anpassat förslag för just ert företags försäkringsbehov. Några veckor efter ni skickat in offertförfrågan återkommer vi med förslaget samt konkretiserar ert bidrag till klubben och laget.

Om ni accepterar offerten tar vi kontakt med er för att ge den information ni behöver för att känna er trygga.

Knatte ung pojke sparkar på en fotboll
Försäkringar:

Försäkringar anpassade för din verksamhet och anställda. Fyll i fullmakten så kontaktar vi dig snarast.

Service:

Idrottsförsäkringar håller löpande koll på att ni har rätt villkor och pris på era försäkringar. Varje år går vi tillsammans igenom ert försäkringsbehov. Råkar ni ut för en skada eller behöver annat stöd finns vi och våra partners bara ett samtal bort.

Kommunikation:

Vi håller digitalkontakt med varandra. Ni får anpassad information kring era försäkringar och våra nyhetsbrev löpande.

Juniorpaketet

Junior är för er med behov av såväl standard som anpassade försäkringar. För er som vill känna er trygga med att vi löpande följer upp era försäkringars utveckling.

Fyll i offert- och intresseförfrågan så tar vi fram ett anpassat förslag för just ert företags försäkringsbehov. Några veckor efter ni skickat in offertförfrågan återkommer vi med förslaget samt konkretiserar ert bidrag till klubben och laget.

Om ni accepterar offerten tar vi kontakt med er för att ge den information ni behöver för att känna er trygga.
Givetvis förbinder ni er inte till något annat än att ta del av vår offert!

Junior kvinna håller i en fotboll
Försäkringar:

Försäkringar anpassade för din verksamhet och anställda. Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig snarast.

Service:

Idrottsförsäkringar håller löpande koll på att ni har rätt villkor och pris på era försäkringar. Varje år går vi tillsammans igenom ert försäkringsbehov. Löpande följer vi upp hur era försäkringar och skador utvecklas för att försäkringen ska vara hållbar över tid. Råkar ni ut för en skada eller behöver annat stöd finns vi och våra partners bara ett samtal bort.

Kommunikation:

Vi träffas årligen och håller digitalkontakt med varandra. Ni får anpassad information kring era försäkringar och våra nyhetsbrev löpande.

Seniorpaketet

Senior är för er med behov av ett anpassat försäkrings och servicekoncept. Tillsammans bygger vi upp försäkringar, service och kommunikation som passar er verksamhet. Vi arbetar aktivt med ert försäkringskoncept och ert bidrag till klubben för att det ska bidra till er position och affär.

Låt oss berätta mer för er.

Fyll i kontaktformuläret så bokar vi tid för ett samtal om just era specifika behov av försäkringar, försäkringsservice och hur ni kan använda era försäkringar för att stärka er position på marknaden.

Senior proffesionell fotbollspelare sparkar på en boll